Dekeyser: voor al je bouwoplossingen

Een huis bouwen stopt niet met het gieten van beton en het plaatsen van enkele bakstenen. Bij Dekeyser kan je terecht voor al je bouwoplossingen. Zo maak je van je woning een plaats waar je je helemaal thuis voelt. Je hebt bij ons de keuze uit een brede waaier van kwalitatieve ramen en deuren. Gezien we al jarenlang actief zijn in deze sector is onze expertise in ramen en deuren, in pvc en alu, uniek. Verder heb je bij ons de keuze uit producten voor zowel binnen als buitenafwerking. Denk hierbij aan het leveren en plaatsen van tegels, planchetten, dakramen, poorten, rolluiken, platen en profielen en verschillende accessoires.

Je kan ook bij ons terecht als je je tuin en terraswil voorzien van een omheining of een veranda om zo nog meer van het buitenleven te kunnen genieten. Ook het veredelen van kunststofproducten met ons Kreacolor-lakprocedé of acrylaat foliën behoort tot de mogelijkheden. Bovendien wordt de levering van producten door ons verzorgd met behulp van ons uitgebreid wagenpark. Je kan als particulier of als bedrijf bij ons aankloppen voor onze bouwoplossingen.

Wie zijn wij?

Dekeyser is al vijftig jaar een gekende naam binnen de sector van ramen en deuren. De drijvende krachten achter het bedrijf zijn Johan Dekeyser en zijn schoonzus Kathleen. Samen stomen ze de nieuwe naam “Dekeyser” klaar voor een volgende halve eeuw. Zowel het gamma als de diensten zijn uitgebreid waardoor klanten van een nog bredere allround service kunnen genieten. Hoewel de naam gewijzigd is, is dit een stap richting de toekomst die geen afbreuk doet aan het verleden. De nieuwe slagzin “Bouwen met Dekeyser” is dan ook sprekend voor de weg waar we samen met ons team verder aan willen bouwen. Als je een warme thuis nastreeft is een kwalitatieve afwerking nu eenmaal zeer belangrijk. Daarom bouw je het best met Dekeyser.

Dekeyser is “de” nummer 1 in bouwoplossingen.
Gezien we al jarenlang actief zijn in de sector is onze expertise in ramen & deuren, in PVC en alu, uniek.
We beantwoorden dit met maatwerk en een vlotte levering, dit dankzij onze ruime voorraad. Wij bieden een totaalpakket en een snelle service.

Dekeyser is al vijftig jaar een gekende naam binnen de sector van ramen en deuren. Johan Dekeyser leidt samen met zijn schoonzus het bedrijf, en sinds kort ook in ondersteuning van een externe CEO.

Dekeyser wil de komende jaren “de” partner blijven voor alle bouwoplossingen.
Maar stilstaan is achteruitgaan. Daarom gaan we steevast voor vernieuwing, innovatie en groei!

Johan Dekeyser I Zaakvoerder

Johan Dekeyser I Zaakvoerder

johan.dekeyser@plasticdekeyser.be

 

Info | Plastic Dekeyser

Info | Plastic Dekeyser

info@plasticdekeyser.be

Ramen | Plastic Dekeyser

Ramen | Plastic Dekeyser

ramen@plasticdekeyser.be