Pvc ramen

Ben je aan het renoveren of verbouwen en zijn je ramen aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar ramen voor een nieuwbouwproject? Kies dan voor pvc ramen van Dekeyser. Wij zijn al vijftig jaar een gekende naam binnen de sector van ramen en deuren. Je kan bij ons rekenen op een snelle levering én plaatsing.

Voordelen van pvc ramen

Mooie ramen verrichten wonderen voor de uitstraling van een woning. Ze dienen verder te zorgen voor de perfecte lichtinval zodat je optimaal van een ruimte kan genieten. Pvc ramen zien er niet alleen goed uit, het laten plaatsen hiervan heeft ook nog andere voordelen:

  • Uitstekende isolatie;
  • Grote keuze aan verschillende stijlen;
  • Een budgetvriendelijke optie.

Ze zijn daarnaast inbraakveilig, brandveilig en heel gemakkelijk in onderhoud. Vaak wordt nog gedacht dat pvc ramen eruitzien als plastic. Maar niets is minder waar. Onze houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Ga je liever voor een aluminium-look of is er een specifieke kleur die je mooi vindt? Ook dit is geen enkel probleem. Met onze lakkerij kunnen we een gigantisch kleurenpalet aanbieden.

Helemaal op jouw maat

Voor ons is het belangrijk dat je nieuwe ramen koopt waar je jarenlang plezier aan zal hebben. Daarom zorgen wij voor een raam dat helemaal is gemaakt op basis van jouw wensen. Kies de stijl die bij jou en je huis past: modern, klassiek of landelijk. Wij leveren geen standaardproducten af, maar werken volledig op maat. Wij gebruiken daarbij materialen en producten van hoge kwaliteit.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze pvc ramen? Neem dan contact met ons op of kom naar onze toonzaal. Wij helpen je graag verder. Op basis van je wensen en persoonlijke situatie maken wij bovendien graag een offerte op jouw maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je graag als bedrijf of projectontwikkelaar je project op maat met ons bespreken? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.