Waarom kiezen voor pvc-deuren?

Zoek je een deur met weinig onderhoud en een stijlvolle uitstraling? Dan is een pvc-deur de ideale keuze. Deze heeft enkele straffe praktische voordelen en is verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, kleuren en stijlen. Wij zetten de belangrijkste voordelen van pvc-deuren voor je op een rijtje.

pvc-deurenVolledig passend bij jouw stijl

Pvc heeft een enorm brede waaier aan kleur- en stijlmogelijkheden. Daarnaast heb je keuze uit vele afwerkingen, waaronder pvc-deuren met houtreliëf. Ideaal voor wie gek is op hout, maar liever niet te veel bezig is met het onderhoud van zijn deuren. Verder bieden exclusieve profielen en sierlijsten diverse mogelijkheden om de deur helemaal aan jouw stijl aan te passen.

Duurzaam en uitstekende isolatiewaarde

Pvc-deuren voldoen tegenwoordig aan de hoogste isolatienormen in de markt. De buitendeuren en voordeuren vormen de grens tussen warmte en kou en isoleren je ook van geluid. Als je ervoor kiest om een isolerende kunststof deur te kopen, bewijs je tevens dat je ecologie hoog in het vaandel draagt. Dankzij een isolerende deur bespaar je immers energie. Zo dragen pvc-deuren niet alleen bij aan je leef comfort, maar ook aan een lagere energiefactuur. 

Bescherming tegen ongenode gasten

Bij buitendeuren zijn veiligheid en inbraakwering een belangrijk aandachtspunt. Naast standaard sloten heb je ook varianten met driepuntsluiting en zelfs vijfpuntsluiting. Je kan buitendeuren in pvc zelfs uitrusten met dievenklauwen, die de deuren extra verankeren aan de scharnierzijde. Zo geef je inbrekers geen kans! 

Onderhoudsvriendelijk

Pvc is van nature uit vuil- en stofwerend. Het volstaat om je deur af te wassen met een zachte spons en water, waar je eventueel een zacht reinigingsmiddel aan toevoegt. We raden je wel aan om pvc-deuren nooit droog te reinigen. Dan kunnen er krassen ontstaan.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Heb je na het lezen van de vele voordelen interesse in het laten plaatsen van een pvc-deur of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder.

Top