De vele voordelen van je ramen renoveren

Verouderde of versleten ramen hebben een negatieve impact op de isolatie van je woning. 40% van de warmte in gebouwen gaat verloren via de ramen. Toch kan je dit warmteverlies met de juiste ramen gemakkelijk beperken. Ontdek in deze blog de voordelen van je ramen renoveren.

 

Meer comfort én besparen op je energierekening

Pvc-wandbekledingHeb je nog verouderd dubbel of zelfs enkel glas in je woning? Dan raden we je aan om het vervangen of renoveren van je ramen prioriteit te geven. Het zal een slimme investering zijn die je alleen maar voordelen oplevert. Moderne ramen hebben een veel hogere isolatiewaarde dan verouderde ramen, waardoor er nauwelijks warmte ontsnapt. Zo toveren ze je woning om tot een warme en knusse plek met een duurzaam karakter en lage verbruikskosten.

 

Betere veiligheid en minder onderhoud

Naast hun isolerende werking hebben nieuwe ramen nog tal van andere voordelen. Je ramen renoveren betekent dat je kiest voor de allerbeste materialen. Zo is een woning met de nieuwste aluminium of pvc-ramen een stuk veiliger en creëren de lichte en elegante profielen veel meer lichtinval. Ze zijn bovendien goed beschermd tegen verschillende weersomstandigheden en zijn dus zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Ga voor een uitstraling die bij jouw woning past

Met de renovatie van je ramen geef je je huis meteen een klassevolle uitstraling, of je nu van authentiek of modern houdt. Het design van zowel aluminium als pvc-ramen laat zich perfect combineren met om het even welke stijl. Op die manier passen ze naadloos in een klassieke, hedendaagse of strakke bouwstijl.

 

Meer informatie over ramen renoveren

Heb je interesse om de ramen van je woning te vervangen of te renoveren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn al meer dan vijftig jaar een gekende naam in de sector van ramen en deuren en helpen je graag verder.

Top