Ramen en deuren op basis van jouw wensen

Raam
Ramen en deuren

Zijn je ramen of deuren oud, versleten of zelfs rot? Isoleren ze niet goed meer? Of ben je als projectontwikkelaar of architect op zoek naar de perfecte ramen en deuren voor je project? Bij Dekeyser nemen we graag de tijd om de ramen en deuren te vinden die perfect bij een woning passen. Samen vinden we het juiste materiaal en de perfecte kleur op basis van jouw wensen.

Verschillende kleuren en materialen

Ramen en deuren bepalen de look van een woning en geven een huis een volledig nieuw gezicht. Je kan bij ons dan ook terecht voor absolute topkwaliteit op maat. Dankzij het isolerende effect van onze ramen en deuren wordt er bespaard op de energiefactuur én is er een positieve invloed op de energieprestatiewaarde of E-peil van een woning!

Wij leveren zowel aluminium als pvc ramen en deuren. Pvc biedt een uitstekende isolatie, zowel akoestisch als thermisch. De deuren en ramen zijn inbraakveilig, brandveilig en heel gemakkelijk in onderhoud. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Aluminium staat voor slank en elegant. Zowel in privéwoningen als bedrijfsgebouwen komen aluminium ramen en deuren goed tot hun recht. Aluminium leent zich daarbij perfect voor uiteenlopende stijlen, van ultra strak en modern tot klassiek.

Meer dan alleen ramen en deuren

Wij hebben echter meer te bieden dan alleen ramen en deuren. Is er behoefte aan meer licht in huis? Dan is een lichtkoepel of een platdakvenster een ideale oplossing. Deze laten veel daglicht binnen waardoor er in alle veiligheid, en met optimale isolatie, afdichting en comfort van alle ruimtes genoten kan worden. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen, maten en kleuren. Kortom, voor ieder wat wils.

Op zoek naar meer info of een offerte op maat?

Op basis van je wensen en persoonlijke situatie maken wij een offerte op jouw maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze toonzaal. Wij helpen je graag verder.

Top